Segedínský závitek
Segedínský guláš je oblíbeným jídlem všech generací. Co si ale místo šťavnatých masových kostek připravit masové závitky?Náplň ze zelí, směsi paprik, cibule a uzeného maso krásně ochutí. Omáčka se zelím dokonale zvláční každé sousto masa i knedlíku.
Postup přípravy
10 minut povaříme. Krok 6: Podáváme s domácím kynutým knedlíkem.
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5Bv
Moje poznámka
Segedínský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5Bv
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 13 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
maso uzené,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře (1)