Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Květák je oblíbenou surovinou díky své variabilitě a nízkému obsahu kalorií. V tomto zapečeném receptu získá výraznou chuť díky nivě a pečením vytvoří lahodnou křupavou sýrovou krustu. O svěží tečku se postarají nasekané čerstvé bylinky.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRODW
Moje poznámka
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRODW
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 23 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
LucieKrou před 2 minutami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 52 minutami
Kuře na paprice
vakl1 před 1 hodinou
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 2 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 3 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 4 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 5 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 5 hodinami
Suroviny:
květák,
cukr krupice,
sůl,
vejce,
smetana na vaření,
sýr niva,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
bylinky zelené
Komentáře (2)