Ragú z kančího masa na švestkách
Lahodná kančí plec na švestkách je syté a chuťově výrazné jídlo, kterým potěšíte zejména muže. Příprava se může zdát složitá, ale není tomu tak. Nenechte se odradit ani pestrou škálou ingrediencí, většinu z nich máme obvykle doma. K masu můžete podávat třeba perníkové knedlíky.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z kančího masa na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6N4
Moje poznámka
Ragú z kančího masa na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6N4
Nejnovější recepty
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 2 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Houbový guláš
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírový langoš
PetrZappa před 23 minutami
Kokosové muffiny bez cukru
Petranavratilova.pn@gmail.com před 1 hodinou
Italské těsto na pizzu 1
Krista56 před 3 hodinami
Podzimní dýňový koláč
veronika_straka před 4 hodinami
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 13 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 13 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 14 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 15 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 15 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Danna před 15 hodinami
Suroviny:
plec kančí,
celer,
petržel,
mrkev,
cibule,
víno červené,
vývar masový,
povidla švestková,
protlak rajčatový,
olej,
švestky sušené,
mrkev,
perník strouhaný,
sůl,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
koření nové koření,
tymián,
rozmarýn,
česnek,
jíška tmavá instantní
Komentáře (1)