Obalovaný květák pečený v troubě
Tento zdravější způsob přípravy klasického smaženého květáku vám nabídne dokonale křupavý povrch bez zbytečného oleje. Díky pečení v troubě zůstane květák šťavnatý uvnitř a krásně křupavý na povrchu.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Moje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 10 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 12 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 13 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 15 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 17 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 4 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 5 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 5 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 6 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 7 hodinami
Bublanina
alenalentz před 9 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 9 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 9 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 12 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (4)