Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 967 kJ / 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,38 g |
Tuky | 60,35 g |
Vláknina | 16,86 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 31,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9B
Moje poznámka
Polévka z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9B
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 45 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 53 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
polevka z mleteho masa,
hovězí polévka z mletého masa,
polévka z mletého hovězího masa,
polévka z mletého vepřového masa,
mleté maso recepty,
recepty polévka z mletého masa,
polevka z mletéh omasa,
polévky z mletého masa,
čína z mletého masa,
polevka z mleteho,
bezlepková gulášová polévka,
gulášová polevka z mleteho masa,
polévka z mletéhp masa,
polévka mleté maso,
recept z mletého masa,
polévka z mletého masa,
polévka z mletého hovězího,
recepty polévky,
polévka bez masa,
polévkazmletéhomasa
Suroviny:
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
maso hovězí mleté,
houby sušené,
brambory,
masox,
vejce,
petrželka,
Komentáře (4)