Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 133 kJ / 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,75 g |
Tuky | 40,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 129 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 9,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová pomazánka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPyg
Moje poznámka
Špenátová pomazánka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPyg
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Přidáno před 13 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 2 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 10 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 10 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 11 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 14 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
špenátová pomazánka,
špenátová pomazánka recept,
špenátová pomazánka ze školky,
spenatova pomazanky,
pomazánka špenátová,
špenátová tvarohová pomazánka,
tvarohové pomazánky,
špenátová popmazánka s bryndzou,
nejlepsi spenatova pomazanka,
tvarohovo spenatova pomazanka,
špenát s tvarohem a česnekem,
pomazánka špenátová s bryndzou,
špenátová pomazánka,
recepty s tvarohem,
tvarohová pomazánka se špenátem,
aby pomazanka nebyla ridka,
špenátov pomazánka,
tvarohové pomazánky recepty,
vánoční spenatova pomazanka,
pomazánka z tvarohu
Suroviny:
tvaroh,
máslo,
špenát,
česnek,
sůl,
pepř,
vegeta,
vejce
Komentáře (6)