Marinovaný grilovaný kapr
Podkovy z kapřího masa jsou díky marinádě perfektně ochucené a křehké. Marinády můžete připravit hned dvě, jednu s vůní bylinek a druhou s vůní česneku. Marinované podkovy zbývá už jen ugrilovat a podávat se sklenkou vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Moje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Nejnovější recepty
Frikadelky s houbami
Přidáno před 14 hodinami
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 15 hodinami
Kousky vepřové krkovice na houbách a zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí nakyselo
Přidáno 27. 9. 2025 21:57:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 55 minutami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
ZboSy před 58 minutami
Zavařené papriky
ZboSy před 2 hodinami
Šlehačkový závin
Noumik před 10 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 10 hodinami
Krkovička s jablky a cibulí
Jan Nemec před 10 hodinami
Bramborák s masovou směsí
MajaFero před 10 hodinami
Malinový zákusok
tejaja před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
David1230X před 11 hodinami
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
luckos před 11 hodinami
Suroviny:
kapr,
koření,
česnek,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)