Losos s liškami ve smetanové omáčce
Losos má dokonale jemné maso a je oblíbenou rybou na našich stolech. Tentokrát k němu netradičně připravíme ještě smetanovou omáčku, které dodají chuť lišky. Kombinaci vhodně doplní třeba opečené brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ROvG
Moje poznámka
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ROvG
Nejnovější recepty
Frikadelky s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 7 hodinami
Kousky vepřové krkovice na houbách a zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí nakyselo
Přidáno 27. 9. 2025 21:57:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový závin
Noumik před 2 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 2 hodinami
Krkovička s jablky a cibulí
Jan Nemec před 2 hodinami
Bramborák s masovou směsí
MajaFero před 3 hodinami
Malinový zákusok
tejaja před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
David1230X před 3 hodinami
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
luckos před 3 hodinami
Selská omeleta z mikrovlnky
D.strelcova@seznam.cz před 3 hodinami
Hrníčkový perník
Ivana_Eignerova před 4 hodinami
Vánoční polévka z kapříka (rybí)
Mirrika před 4 hodinami
Suroviny:
losos,
olej olivový,
bylinky,
pepř mletý,
šťáva citronová,
sůl,
máslo,
olej,
máslo,
olej,
cibule šalotka,
česnek,
víno bílé,
houby lišky,
sůl,
pepř mletý,
smetana ke šlehání,
vývar masový,
jíška světlá,
mouka hladká,
čerstvé bylinky,
petrželka,
pažitka
Komentáře (1)