Kečup podle Kateřiny Winterové
Velká úroda rajčat? Tak tu můžete zpracovat do lahodného kečupu podle receptu Kateřiny Winterové. Ten bude mít nezaměnitelnou chuť díky použití různých koření. Výslednou omáčku pak můžete používat jako přílohu, do omáček nebo i na pizzu.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup podle Kateřiny Winterové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYXRV
Moje poznámka
Kečup podle Kateřiny Winterové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYXRV
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 16 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 20 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno 1. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí holanďani
Zlatka25 před 14 minutami
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 1 hodinou
Listový salát s ořechy
Limek před 12 hodinami
Margot kuličky
Junys před 12 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 12 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 12 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 13 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 14 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 15 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 15 hodinami
Suroviny:
rajče,
cibule,
ocet,
paprika sušená sladká,
cukr krupice,
sůl,
koření hřebíček,
skořice mletá,
zázvor mletý,
hořčice,
pepř mletý,
chilli
Komentáře (2)