Kečup podle Kateřiny Winterové
Velká úroda rajčat? Tak tu můžete zpracovat do lahodného kečupu podle receptu Kateřiny Winterové. Ten bude mít nezaměnitelnou chuť díky použití různých koření. Výslednou omáčku pak můžete používat jako přílohu, do omáček nebo i na pizzu.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup podle Kateřiny Winterové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYXRV
Moje poznámka
Kečup podle Kateřiny Winterové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYXRV
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 39 minutami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 minutami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 minutami
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 45 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 50 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 1 hodinou
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 3 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 3 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 4 hodinami
Suroviny:
rajče,
cibule,
ocet,
paprika sušená sladká,
cukr krupice,
sůl,
koření hřebíček,
skořice mletá,
zázvor mletý,
hořčice,
pepř mletý,
chilli
Komentáře (2)