Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Jednoduchá, poctivá a sytá – polévka z čerstvého zelí, brambor a lesních hub vás zahřeje a zasytí. Skvělá volba pro chladnější dny i jako lehký hlavní chod. Vychází z tradiční české kuchyně a přitom chutná naprosto nadčasově.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73ONG
Moje poznámka
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73ONG
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 12 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 50 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 52 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
zelí,
cibule,
brambory,
houby lesní,
máslo,
mouka,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
vývar zeleninový,
pepř mletý,
pažitka
Komentáře (9)
Kolik by se jich na ty 4 porce mělo asi použít?