Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rohlíková polévka s čerstvým zelím a uzeným masem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

21. 3. 2023 21:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 952 kJ / 1 901 kcal
Bílkoviny74,94 g
Tuky80,33 g
Vláknina28,95 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 3,28 g
Sůl7,50 g
Sacharidy206,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měla jsem čerstvě vyuzený domácí bůček, tak jsem ho dala vařit společně se zeleninou. Pokud vám zbude uzené maso z vývaru, tak postačí, když ho dáte do hotové polévky ke konci jen prohřát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 3. 2023 21:24

Marie Svarcova: Děkuji:-K
magdalenka: Magdalenko děkuji ti:-KMěla jsem větší množství rohlíků a strouhanky mám zatím dost.Na rohlíkové placičky nebyla chuť a tak rohlíky skončily takto:-8
Jen manžel,když viděl u receptu fotky rozmixovaných rohlíků,prohlásil,že je moc rád,že to vidí až teď,když už je po jídle:-D

magdalenka magdalenka

22. 3. 2023 12:26

Si kreativna, skvely recept.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 3. 2023 09:45

:-)<3:yes::yes: dobrý nápad :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rohlík, zelí bílé hlávkové, brambory, bůček uzený, vývar uzený, česnek, kmín drcený, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Rohlíková polévka s čerstvým zelím a uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOmgz