Maďarské lečo
Lečo patří k tradičním pokrmům maďarské kuchyně a voní po létem uzrálé zelenině. Kombinace paprik, rajčat, cibule a uzené slaniny je jednoduchá, ale nesmírně chutná. S čerstvým chlebem, ozdobené zakysanou smetanou, nikdy nezklame.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarské lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ8M3
Moje poznámka
Maďarské lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ8M3
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 10 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 10 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 5 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 7 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 8 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 9 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 10 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 11 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 12 hodinami
Suroviny:
slanina uzená,
cibule,
paprika čerstvá bílá,
kapie,
rajče,
smetana zakysaná,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
pažitka,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)