Bramborová scarpaccia se sýrem
Scarpaccia je italská zeleninová placka, díky které skvěle zužitkujete brambory i cuketu. Parmezán a bylinky jí dodají výbornou chuť. Scarpacciu můžete podávat jako lehkou večeři nebo originální přílohu.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová scarpaccia se sýrem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0REDy
Moje poznámka
Bramborová scarpaccia se sýrem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0REDy
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
voda,
parmazán,
olej olivový,
cuketa,
majoránka,
česnek,
kmín celý,
rozmarýn čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
parmazán
Komentáře (1)