Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Křupavá kořenová zelenina naložená ve sladkokyselém nálevu je skvělým způsobem, jak si uchovat chuť podzimu na delší dobu. Kombinace mrkve, petržele a celeru v aromatickém láku se hodí k masu, do salátů nebo jen tak na chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EXr
Moje poznámka
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EXr
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 4 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 4 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 4 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské cukroví
Annnn před 8 minutami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 14 minutami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 16 minutami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 1 hodinou
Myšky z ředkvičky
Sahula před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 1 hodinou
Bílá zelňačka
Sahula před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 1 hodinou
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 1 hodinou
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
ocet,
cukr,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (1)