Rizoto z vepřového plecka
I zcela obyčejné spojení kvalitní rýže Arborio a libové vepřové plece dokáže přinést na váš stůl sytý a lahodný pokrm. Rizoto doplněné svěžím salátem či nakládanou zeleninou má vyváženou výživovou hodnotu a zvládne ho i začátečník.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z vepřového plecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8rG
Moje poznámka
Rizoto z vepřového plecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8rG
Nejnovější recepty
Slaný koláč s hermelínem a hruškou
Přidáno před 1 hodinou
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 13 hodinami
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 19 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 20 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno 11. 10. 2025 05:06:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Paion před 40 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Monkrizova před 42 minutami
Sachr dort z jablek
Jan Nemec před 43 minutami
Vanilkovo-tvarohová bábovka
mrazule před 43 minutami
Jablečný koláč
jana1974 před 1 hodinou
Těsto na kynuté koláče - bez kynutí
Moninka9 před 2 hodinami
Bábovka s medem
Melocotonero před 2 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
Lasagnesesyrem před 2 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Iris02 před 3 hodinami
Lívance bez kynutí
Houmicek před 4 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
rýže arborio,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (1)