Hospodský guláš podle ČSN
Jednotnému vaření v restauracích, hospodách a jídelnách se nevyhnul ani populární guláš. Podle státní normy ČSN se na jeho přípravu používalo hovězí, vepřové nebo skopové maso. My jsme pro vás vybrali tradiční hospodský guláš z hovězí kližky a věříme, že vám bude chutnat.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hospodský guláš podle ČSN
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVDX
Moje poznámka
Hospodský guláš podle ČSN
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVDX
Nejnovější recepty
Husičkový vývar
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí medailonky s pikantní směsí
Přidáno před 5 hodinami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 6 hodinami
Pórková krémová polévka bez mouky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Králičí placičky
TomasLinha před 45 sekundami
Sváteční maková bábovka
Zsuzsu1 před 1 minutou
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
Xsaxana před 2 minutami
Těsto na bramborové knedlíky
magdalenka před 3 minutami
Dobré ořechové pečivo
magdalenka před 11 minutami
Bramborový guláš s paprikou
TomasLinha před 19 minutami
Ořechový závin
Panky před 50 minutami
Celerové hranolky z trouby
Voxis před 1 hodinou
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
Rybja před 2 hodinami
Valašská kyselice
marcelavelickova před 2 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
sádlo vepřové,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
kmín celý,
voda,
mouka hladká,
česnek,
majoránka
Komentáře (1)