Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,44 g |
Tuky | 17,12 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 42,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s nakládanými okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkGz
Moje poznámka
Bramborová polévka s nakládanými okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkGz
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák II
radbastim před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 10 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 14 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 15 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 16 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 17 hodinami
Tématické fráze:
rassolnik,
bramborová polévka,
polévka rassolnik,
rossolnik,
polevka z sterilizovanych okurek,
bramborová kaše s okurkou,
houbová omáčka s nakládanými houbami,
dia polévka recept,
rassolnik polévka recept,
polevka z nakladanych okurek,
houbová soljanka,
rossolnik recept,
polévka s nakládanými houbami,
recepty soljanka, rossolnik,
polevka rossolnik,
polévka na zácpu,
bramborová polévka s okurkem,
bramborová polévka s okurkou,
kulajda s nakládanými houbami,
polévka ze sterilovaných okurek
Suroviny:
brambory,
okurky sterilované,
mléko,
máslo,
vejce,
kmín celý,
vývar,
smetana zakysaná,
petrželka zelená
Komentáře (20)
(máte pravdu),houbové,ze svíčkové,ledvinek atd. Je to otázka
oblastí. Ale většinou jsou výborné.
Děkuji za bodíky a zkuste!!
On to v podstatě není můj nápad, vystřihla jsem si to z jakéhosi časopisu, ale tam se nezahušťovalo pomocí brambor, ale záklechtkou (mouka, voda). S bramborovým pyré mi to přišlo takové elegantnější a nemusí se tak dlouho vařit, takže brambory jsou akorát tak, jak je člověk chce.
Také mě napadlo, že člověk kolikrát neví, co se zbylou bramborovou kaší, ohřívaná není už tak dobrá. Tahle polévka by mohla být chutným řešením...