Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí směs na thajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVpX
Moje poznámka
Kuřecí směs na thajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVpX
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 22 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 22 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 23 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 12 minutami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 2 hodinami
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 3 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
thajské recepty kuřecí maso,
kuřecí směs,
thajske recepty,
thajská omáčka,
thajská kuchyně recepty,
thajska kuchyne recepty kokosove mleko,
thajské omáčky,
kuřecí maso,
kuřecí po thajsku,
thajská kuřecí pánev,
thajské recepty z kokosového mléka,
thajská omáčka recept,
thajské kuřecí maso,
thajska kokosova omacka,
recepty thajské kuchyně,
thajské kuřecí,
red curry,
čína s kokosovým mlékem,
kuřecí maso na thajský způsob,
kuřecí maso kokosové mléko
Suroviny:
řízky kuřecí,
zelenina thajská,
sůl,
pepř,
pasta kari,
mléko kokosové,
smetana,
rýže
Komentáře (6)
pridavam se k Drobkovi - cinske restaurace jsou u nas (irsko) take nevalne urovne..
Máme thajskou kuchyni moc rádi, radši než čínskou, ta je tady v americe založena hlavně na univerzální hnědé omáčce z kukuřičného škrobu. A to je opravdu FUJ.
Přidávám převeliký bod a žádost o další thajské recepty.