Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 759 kJ / 1 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,81 g |
Tuky | 34,14 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 554 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 44,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky cca 2 cm silné, obalíme v mleté maďarské paprice, dle chuti osolíme, opepříme a lehce orestujeme, aby paprika nezhořkla.
Krok 2: Přidáme na oleji opečenou cibuli a na větší čtverečky nakrájenou papriku a společně lehce podusíme se slaninou do měkka.
Krok 3: Na talíř dáme uvařené těstoviny a masovou směs. Konzumujeme na břehu Balatonu při západu slunce.
Zveřejněno 6. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová Balaton
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZmJ
Moje poznámka
Vepřová Balaton
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZmJ
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Thajské curry
Trol60 před 1 minutou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 28 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 6 hodinami
Tématické fráze:
bacony,
vepřová játra balaton,
játra balaton,
kotlety bacony,
kotlety baconi,
vepřové kotlety na houbách bacony,
kotlety a la bacony,
baconi kotlety,
kotleta baconi,
maďarské vepřové konzervy,
kotlet a la bacony,
pravá maďarská paprika,
bacony kotlety,
veprova kyta darkove baleni,
baconi,
maďarské vepřové bacony,
madarske kotlety bacony,
madarské vepřové ragů,
konzerva baconi,
játra ala balaton
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika čerstvá červená,
slanina,
sůl,
olej,
pepř,
těstoviny
Komentáře (5)
Já to uvařil, je to fajn, ale k tomu Balatonu mě budeš muset dovézt ty...www.toprecepty.cz/images/design/smajlici/1.gif