Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 278 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 50,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč s termixem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAW
Moje poznámka
Koláč s termixem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAW
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 18 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 20 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 19 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vaha 1972 před 24 minutami
Vrstvený salát
Anche před 57 minutami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Anche před 1 hodinou
Vepřová kýta à la hovězí znojemská roštěná
Anche před 1 hodinou
Švestkové řezy s tvarohem
adrika2 před 1 hodinou
Kuřecí prsa s omáčkou
AliceKaiser před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 5 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 7 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 7 hodinami
Tématické fráze:
buchta z termixu,
termixová buchta,
buchta s termixem,
koláč z rynglí,
koláč s rynglemi,
ryngle koláč,
recepty z termixu,
recept z termixu,
buchta s termixu,
babovka z termixu,
řezy s termixem,
bábovka s termixem,
termixova babovka,
buchta s rynglemi,
buchta z rynglí,
moucnik z termixu,
z termixu,
časopis vlasta recepty,
recepty na koláče,
100nej letnich receptu.cz
Suroviny:
těsto listové,
ovoce,
termix,
vejce,
cukr moučkový
Komentáře (6)