Suroviny
Porce: .
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 481 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,18 g |
Tuky | 45,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 609 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bnwo
Moje poznámka
Masové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bnwo
Nejnovější recepty
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 1 hodinou
Bylinkové pesto
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 2 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 2 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 2 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 2 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 2 hodinami
Jednohubky na párty
Moanka před 2 hodinami
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 2 hodinami
Tématické fráze:
masové noky do polévky,
masový nok,
masové nočky,
masové nočky do polévky,
masove noky se špenátem,
nok masový,
masové noky do polévka,
peceny masovy nok,
masové noky do polévky recept,
drubeží maso,
masové noky do do polévky,
krkonošská masová směs,
masova smes s noky,
noky do polévky z kuřecího masa,
masové knedlíčky do polévky,
maso s noky,
masové gnocchi,
masové noky do polévky,
masové nočky do do polévky,
noky recept
Suroviny:
sekaná drůbeží,
vejce,
strouhanka,
koření provensálské,
Komentáře (6)