Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 110 kJ / 1 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,47 g |
Tuky | 92,69 g |
Vláknina | 8,36 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 721 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 45,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nabrusime si noz.
Krok 2: A salat nakrajame na tenke rezance ako keby sme robili nakladanu kapustu. Paradajku nakrajame na tenke platky, tak isto cibulu nakrajame na kolecka. Rozpalime trosku oleja a cibulu dame rychlo podusit ked je skoro hotova pridame lyzicu worcesteskej omacky a rychlo premiesame a prehrejeme.
Krok 3: Do tohto tradicneho receptu sa pouziva kvalitny steak aby sa dal rychlo spravit ale je relativne hruby a tazsie sa je ked ma dakdo bielu koselu. Tato varianta ma trochu azijsky - korejsky nadych. Steak sa necha zmrazit a nakraja sa velmi ostrym nozom (alebo elektrickym krajacom)na cca 3-5 mm platky. Na troske rozpaleneho oleja staci minuta na kazdej strane a je hotovy, ochutime sol a cerstve mlete korenie. Platkovy toastovaci chleba oprazime na rozpalenej zmesi masla a oleja len z vonkajsej strany. Polozime na jemno nakrajany salat a platky paradajky a ochutime, sol, korenie. Polozime podusenu ochutenu cibulu a zakoncime tenkym steakom. Prekrojime do kriza, postavime a vsetko prepichneme spajglou aby nam to pekne drzalo pohromade.
Zveřejněno 22. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steakový sendvič
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEjM
Moje poznámka
Steakový sendvič
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEjM
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 6 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 22 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 32 minutami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 52 minutami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
spruzina před 1 hodinou
Segedínský guláš
Pavluska75 před 1 hodinou
Řecká musaka
Olina3 před 5 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 5 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 6 hodinami
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 15 hodinami
Tématické fráze:
sendvič,
sendviče recepty,
sendvič recept,
sendviče,
sendvič recepty,
recept na sendvič,
recept sendvič,
japonsky sendvic,
japonské sendviče,
senvic,
recept na sendvice,
recepty na sendviče,
wagyū,
wagyu recepty,
recepty na wagyu,
japonské sendvice recept,
japonsky sendvic recept,
sendviče recept,
svačinový steak recept,
japonské hovězí wagyu priprava
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
listy salátové,
rajče,
cibule,
omáčka worcesterová,
steak hovězí,
sůl,
pepř,
máslo,
olej rostlinný
Komentáře (16)
PS: tu prikladam jeden velkoobchod co dodava restauraciam v Prahe.
Takze fillet steak 1 kg Kc 729.00
http://www.robertson.cz/index.php?Beef-2
Aj ked Kobe je absolutny extrem
PS: Su dve krajiny kde sa originalne Wagyu druhy chovaju mimo Japonska.Australia a N.Zealand.Inac v Japonsku je aj bezny steak velmi drahy.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wagy%C5%AB
Na tu cibulu je najlepsie pouzit tzv."BBQ sauce" len neviem ci je v cechach bezne dostat.Najblizsie chutou je Worcesterska.