Suroviny
Porce: 1bochník
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 573 kJ / 1 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí slunečnicovo-dýňový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mRl
Moje poznámka
Domácí slunečnicovo-dýňový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mRl
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 13 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 19 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 31 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 35 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 45 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 48 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
dýňový chleba,
dýňový chléb,
dýňový chleb recept,
domácí chleba recept,
domácí chléb recept,
dýňový chleba recept,
dýnový chléb z domácí pekárny,
dynovy chléb bez mouky recept,
tvrdá kůrka chleba,
tvrdá kůrka u chleba,
domácí chleba dýńový,
tvrdá kůrka na chlebu,
recept na dynovy chleba,
nedopečený chléb,
recept na domácí chléb,
domácí chleba a tvrdá kůrka,
domácí chleba,
dýňový chleba z pekárny,
tvrdá kůrka na domácím chlebu,
dynovi chleba
Suroviny:
mouka chlebová,
droždí,
mléko,
cukr,
sůl,
kmín celý,
semínka dýňová,
semínka slunečnicová,
voda
Komentáře (24)
zuzun - obecně každé kynuté těsto hněteš tak dlouho, dokud se nechytá na vařečku nebo na mísu. (proto tiše závidím majitelům pekáren že to holka udělá za ně)