Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 590 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 168,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv5r
Moje poznámka
Rybí filé na anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv5r
Nejnovější recepty
Makovec s hruškami
Přidáno před 5 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 1 hodinou
Extra jablkový koláč
Eva_H před 1 hodinou
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 2 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 2 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 3 hodinami
Milčiny macešky
Lenka95 před 3 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 3 hodinami
Café latte
nadihacek před 4 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé,
rybi file se slaninou,
file na slanině,
rybí filé recepty,
rybí filé s anglickou slaninou,
rybí file na slanině,
filé recepty,
anglická slanina v receptech,
pečeme rybí filet na stupnů,
filé slanina,
file s anglickou,
file s anglickou slaninou,
rybí filé recept,
file po cikansku,
rychlý a dobrý recept s rybím filé,
rybí filety recept,
recepty z rybího file,
rybí ilé se anglickou slaninou,
jak pripravit zmrzle filety,
rybi file se slaninoz
Suroviny:
filet rybí,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cibule,
koření grilovací,
koření na ryby
Komentáře (33)
určitě máte už vyzkoušeno, ale přesto mám na Vás dotaz. Pokud dáváte filé zmrazené, nebude se spíše dusit, než zapékat. Určitě zmražená rybička pustí spoustu vody. Děkuji za radu.