Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 675 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,50 g |
Tuky | 25,00 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 7,86 g |
Sůl | 18,90 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQBR
Moje poznámka
Pečená drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQBR
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 1 hodinou
Domácí pletýnky
Zinzi před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 3 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 3 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 14 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží játra,
pečená játra,
drůbeží játra recepty,
pečená drůbeží játra,
pečená drůbeží játra,
drůbeží játra recept,
pečené játra,
recepty drůbeží játra,
recepty z drůbežích jater,
recept na drůbeží játra,
pečená kachní játra,
recepty na drubezi jatra,
pečená drůbeží kuřecí játra,
recept jatra,
pečená játra recept,
jatra pecena,
drubezi jatra pecena,
recept drůbeží játra,
pečená kuřecí játra,
játra recepty
Suroviny:
játra drůbeží,
koření grilovací,
strouhanka,
játra
Komentáře (83)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Játra jsou výborná a měkoučká. Super.
Z kila jater se to vejde tak akorát na klasický plech. Použito 1a1/2 sáčku koření.
Po 10´ bylo játro hotové a jako máslo
Podával jsem s br. kaší a že aby absence oleje v rcp byla vyrovnána jiným tukem, tak s touto: http://www.toprecepty.cz/recept/41845-bramborova-k...
ale po ochutnání byly jatýrka více slaná. Příště, až je budu dělat, pouze je grilovacím kořením popráším. Paleček si určitě zaslouží.
Kdybych mohla, tak dám tisíc bodů... tak aspoň ten jeden
tož nevím......