Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 796 kJ / 2 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,00 g |
Tuky | 10,91 g |
Vláknina | 66,00 g |
Cholesterol | 31 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 510,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEoB
Moje poznámka
Moje bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEoB
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 18 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 21 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 7 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 9 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 11 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 12 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 13 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 14 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborová kaše recept,
bramborova kaše,
bramborová kaše bez hrudek,
bramborova kaše jinak,
bramborová kaše bez mléka,
recept na bramborovou kasi,
mixer na bramborovou kaši,
recept bramborová kaše,
bramborová kaše se smetanou,
tyčový mixér na bramborovou kaši,
tyčový mixér bramborová kaše,
šlehač na bramborovou kaši,
recepty bramborová kaše,
mixér na kaši,
jak vyšlehat bramborovou kaši,
bramborova kase tycovy mixer,
bramborova kase mixer,
recepty z bramborove kase,
šlehač na kaši,
ruční mixér na bramborovou kaši
Suroviny:
brambory,
sůl,
máslo,
mléko,
smetana,
sýr tavený
Komentáře (12)
Brambory "C" , když jsou vařené (vřelé), tak mít připravené vřelé mléko, kousek másla nebo nějakého dobrého margarínu - bleskově rozšťouchat bram. a zalít vroucím mlékem a hned šlehat. Vyšlehá se luxusně do nadýchané kaše,která nemá konkurenci. přidat se pak může přidat nebo dát navrch cokoliv - jarní cibulku, šnytlík, smaženou cibulku - atd.
Ručím za 100% úspěch.
A pořád víc je potřeba zkoumat jaké brambory kupujeme ! Prodávají smradlevé a nejedlé, něco co s přílohovými bramborami nemá nic,ale opravdu nic společné!
(ale třeba to autorka jen blbě napsala a tím ručním mixérem myslela ruční šlehač
Vyzkoušíme!