Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 135 kJ / 32 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Penne s lilkem a uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovmk
Moje poznámka
Penne s lilkem a uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovmk
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s tvarohem
habis před 8 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 23 minutami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 46 minutami
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
lilek s lososem,
penne,
lossos,
penne ala italia,
lilek s uzeným lososem,
testoviny s lososem a lilkem,
lilek losos,
lilek a losos,
pene s uzeným lososem,
těstoviny s grilovaným lososem,
recept těstoviny s uzeným lososem,
těstoviny s lilkem a lososem,
penne těstoviny s lososem,
recepty lilek s uzeným lososem,
lilek s lososem recepty.cz,
losos na cesneku s lilkem,
uzeny lossos,
penne těstoviny a losos,
těstoviny,grilovaná zelenina, uzený losos,
losos s pene
Suroviny:
těstoviny penne,
olej olivový,
lilek,
losos uzený,
parmazán,
bazalka čerstvá,
česnek,
koření grilovaná zelenina
Komentáře (5)