Suroviny
Porce: 30 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 462 kJ / 2 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,43 g |
Tuky | 14,73 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 519,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové pirohy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxO6
Moje poznámka
Tvarohové pirohy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxO6
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 15 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 19 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pirohy s tvarohem,
pirohy recept,
pirohy,
tvarohové pirožky,
pirohy plněné tvarohem,
recepty na pirohy s tvarohem,
pirožky s tvarohem,
pirohy s bramborovou náplní,
pirohy z tvarohového těsta,
tvořítko na pirohy,
pirohy na slano,
pirohy na sladko,
těsto na pirohy,
sladké pirohy,
tvarohové těsto na pirohy,
tvarohove pirohy s povidly,
tvarohové pyrohy,
recept tvarohove pirozky,
pirohy sladké,
pyrohy s tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
voda,
sůl,
tvaroh,
žloutek,
cukr,
strouhanka,
cukr,
máslo
Komentáře (58)
Luciink.aa:
...a pomoučenou stranou vložit kolečko do tvořítka, naplnit, překlopit polovinu tvořítka a stisknout. Proti vytrysknutí náplně je pro sicher prima těsto po obvodu pomašlit (vejcem, bílkem, mlékem), ale stačí i vodovodou