Postup přípravy
Krok 1: Křen nastrouháme, smícháme v kastrůlku s ostatními surovinami a svaříme do zhoustnutí. Trvá to jen chvilku.
Krok 2: Nalijeme do skleniček a uzavřeme. Nezavařujeme. Zhoustne to jako marmeláda, je to světle žluté barvy. Hodí se to výborně k pečenému masu.
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenové želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkol
Moje poznámka
Křenové želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkol
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 22 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 23 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 25 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit křen,
zavaření křenu,
jablečný mošt s křenem,
zavařený křen,
křenové želé,
zavaření jablečného moštu,
zavareny kren s jablky,
křen,
mošt s křenem,
křen recepty,
jak zavařit mošt,
křen zavaření,
zaváření křen,
zavaření moštu,
zavaření křene,
sterilace moštu,
zavařit křen,
jak zavařit křen s jablky,
recept na zavaření křenu,
jak zavařit křen recept
Suroviny:
křen strouhaný,
cukr želírovací,
ocet jablečný,
džus jablečný
Komentáře (20)