Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 320 kJ / 1 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,59 g |
Tuky | 110,29 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 12,05 g |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 95,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný vepřový mozeček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gxPr
Moje poznámka
Zapékaný vepřový mozeček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gxPr
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s mandarinkami
Pavlina13 před 5 minutami
Květáková polévka
Pavluska75 před 12 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 13 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 56 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 11 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprovy mozecek,
příprava vepřového mozečku,
vepřový mozeček recept,
veprovy mozecek recepty,
priprava mozecku,
recepty na vepřový mozeček,
recepty z vepřového mozečku,
recepty veprovy mozecek,
úprava mozečku,
řízky z mozečku,
vepřový mozeček úprava,
vepřový mozeček s vejci,
zabíjačka mozeček,
mozecek,
úprava vepřového mozečku,
recept na vepřový mozeček,
jana remkova nejlepší recepty,
pečený vepřový mozeček,
jak připravit vepřový mozeček,
vepřoví mozeček
Suroviny:
mozeček vepřový,
sádlo,
cibule,
brambory,
slanina uzená,
vejce,
sůl,
paprika sušená sladká,
petrželka zelená,
máslo
Komentáře (28)
Jani,já jsem mozeček neviděla,ani nepamatujiMáme ho moc rádi v jakékoliv úpravě
Většinu tvých jídel bych si nikdy neuvařila a také nemám potřebu ti to pod ně psát.
Tam, kde to išlo, som dala tie cievky dole, ale kde to nešlo, som sa nehrala...
S blánou se zároveň odstraní případné krevní sraženiny a cévy, to je jediné, co jsem k tématu našla.
Tvoj recept sa mi veľmi páči.
A P. S., promiň, jestli se ptám jako pitomec, ale chtěl bych to zkusit