Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkev s medvědím česnekem zapékaná

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 268 kJ /
781 kcal
Bílkoviny37,64 g
Tuky45,88 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 849 mg
Sodík 858 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy45,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mrkvu očistíme, nakrájame na kolieska, cesnak umyjeme a nasekáme. Pekáč vystelieme papierom na pečenie a na ňom premiešame mrkvu a posekané cesnakové listy, zalejeme zmesou smotany, vajec, soli, korenia, oriešku a vegety. Krok 2: Pečieme, kým mrkva nezmäkne.Kto má rád mäkšiu mrkvu, možno ju predvariť. Podávame ako prílohu k mäsu, ale chutí aj samotné.

Zveřejněno 28. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovlX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovlX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

ďakujem, je to jednoduché a chutné...

:-p moc pěkné:yes::-K

ha!!! fičím pro něj, užrala bych se ho :-)) díky :-)

Psíčku, u nás už začala. My sme na juhu, teplejšia oblasť - lužné lesy.

můžu se prosím zeptat, kdy je sezóna medvědího česneku? Mívají ho na trhu, ale nemůžu si vzpomenout kdy asi tak, tak ať ho neprošvihnu :-p

Jana Remkova:Zdar! (Už som si kúpila nové kecky!)

magdalenka::-D:-D:-D:-D:-D:-D sportu zdar!!:-D:-D:-D:-D:-D

Magdi,musím ti pochválit i já ty fotky,máš s tím holka tolik práce a běhání a starost,ale stojí to za to.;-):yes::-D:-D:-D:-D
Magdi tvůj humor mám moc ráda.;-):yes:
Receptík stojí za vyzkoušení;-)+1:yes:

Holky, aj ja behám s taniermi a surovinami za profíkom, je to fuška, ale športovanie je zdravé...najprv som bežala s tým vajcom a cesnakom, potom s pekáčom a potom s tanierom. Asi sa prihlásim na MMM! S J.R. pobežíme spolu.
Elizka, aj v Prahe rastie medv. cesnak...len trochu pozor na hafanov, predpokladám, že sa nájde aj miestečko ďalej od chodníčkov, kde to neznečistili...

Magdi, ještě ti nikdo neřekl, že to nejsou tvé fotky?:-O :-D:-DMáš je totiž čím dál hezčí! A recept moc jedlý;-):yes::yes:

To je sranda, jak vždycky spotřebováváme suroviny, které zrovna máme "na skladě" ;-) a realizujeme jídla podle toho...Taky si někdy říkám, že bude zcela jasné, čím jsem naši domácnost na konkrétní týden zásobila...:-8:-D Magdalenka teď jede v medvědím česneku a někteří (já) můžou jen závidět...;-):-D
Magduško, máš čím dál krásnější fotky... Na tvém místě bych si dala pozor... Abys ještě nakonec nebyla nařčena ze spiknutí s profi fotografem, jo???:-D:-D

Magdi, máš krásné, barevné fotky:yes::yes: a také mi hned bylo jasné kdo je autorem:-):yes: +

:-D:-D:-D:yes::yes:jak jsem zahlídla medvěda,hned jsem věděla,kdo je autorem;-)
krásné foto:-K:-8:yes:

Tématické fráze:
jídla s medvědím česnekem, jidla z medvědím česnekem, zapečená mrkev s česnekem, recepty s medvědím česnekem, jídla s medvědím česnekem recepty, kralik s medvedim česnekem, jidlo s medvědím česnekem, kdy na medvědí česnek

Suroviny:
mrkev, česnek mědvědí, vejce, smetana zakysaná, sůl, vegeta, pepř, ořech muškátový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu