Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 920 kJ / 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety nejdrive stahneme z kuze, pote okorenime z obou stran namichanou smesi suseneho rozmarynu, curry, hnedeho cukru, seminek papricek, soli a cerstve pomleteho cerneho pepre. Smes by mela byt ostra a nasladla. Nechame v lednici nejmene hodinku ulezet.
Krok 2: Pote rybku dame do pekacku, jehoz dno jsme pokladli maslem a zhruba jednou lzici kokosoveho oleje ( Nemusi byt, ale maslo se neprepaluje ).
Krok 3: Vymackame stavu z pomerancu a duzinou poklademe vrsek ryby.
Krok 4: Dame zhruba na 25 minut zapect do trouby, az se nam vytvori jemna zlatava kurcicka. Po upeceni rybu vyjmeme a uchovame v teple.
Krok 5: Stavu slijeme, dokorenime malou lzickou jiz namichane smesi a jemne zahustime svetlou jiskou. JISKA: Udelame, podle zvyklosti, maslo, mouka, pripadne trochu oleje. Podavame s varenym chrestem a bramburky, vse prelite omackou z pomerancu a cerstvou italskou petrzelkou. Hodi se lepe, nez kaderava, protoze ma chut citronu.
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybka inspirovana k. radulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovB3
Moje poznámka
Rybka inspirovana k. radulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovB3
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 2 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 7 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 27 minutami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 28 minutami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 45 minutami
Tiramisu od Itala
Chasti před 51 minutami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 1 hodinou
Romadurová pomazánka
kulaslf před 2 hodinami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 2 hodinami
Indická čočka s batáty
micurka před 5 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 7 hodinami
Tématické fráze:
ryba haddock,
mrazit špenát,
haddock recept,
jak zamrazit špenát,
jak mrazit špenát,
losos s hráškovým piré,
haddock ryba,
jak mrazit ryby,
recept na hadock,
mrazíme lečo,
haddock+ryba,
špenát mrazíme,
jak zamrazit žampiony
Suroviny:
ryba,
pomeranče,
máslo,
olej kokosový,
sůl,
pepř,
rozmarýn sušený,
curry,
cukr hnědý,
mouka
Komentáře (20)
P.S. vychytávka s jíškou:skvělááá
Já už mám jíšku v srdíčkové silikonové formě na led z Ikea (cca 35 Kč) a děkuji za bezva vychytávku, nikdy by mě nenapadlo mrazit jíšku.Jako mamina oceňuji, že je to přírodní a za pár korun.
DANI DÍKY
Danka, máš to pekné!
Jinak nemám slov k receptu, krása, nádhera...
Vychytávka s jíškou je geniální, ještě mě napadá dát ji po vychladnutí do formiček na led a dávkovat.