Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 27,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Srdce uvaříme v osolené vodě s bobkovým listem, zvlášť uvaříme předem namočené fazole. Na sádle zpěníme krájenou cibuli, zasypeme paprikou, lehce osmahneme a zalijeme vývarem.
Krok 2: Vložíme kostky brambor, povaříme, pak přidáme srdce, krájené na kostky, fazole, okořeníme a dosolíme a ještě chvilku povaříme.
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdíčko ve velkém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYAE
Moje poznámka
Hovězí srdíčko ve velkém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYAE
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 4 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 10 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 27 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 45 minutami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit z hověziho srdička,
hovězí vnitřnosti,
hovězí srdce,
hoveziho srdicka,
hovězí srdce recepty,
recept na srdicko,
jak uvařit hovězí srdce,
recept-hovězí v,
hovětí srdíčko recepty,
hovězí srdéčko,
recepty na hovezi srdce,
co uvařit z hovězího srdce,
recepty z hovězího srdce,
dobroty z hovězího srdce,
hovězí srdce recept,
hovězí a vepřové srdíčka,
recept z hovezich srdicek,
recepty hovězí srdíčko video recept,
hovezí srddičko,
hovězí srdce hrášek
Suroviny:
srdce hovězí,
brambory,
fazole,
cibule,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
bobkový list,
kmín mletý,
česnek,
sádlo
Komentáře (19)
Hovězí srdce v jakékoliv úpravě doporučuji vyzkoušet. Po odkrájení tučného okraje zbyde kus krásného, pevného, libového masa
že by mu jídlo nechutnalo, je okamžitě osočován, že to nejedl.
Kdo napíše, že je to dobrota, tak to je v pořádku. Je pravda,
že sto lidí-sto chutí. Už také dokáži odhadnout, co by pravděpodobně chutnalo mně i mojí rodině. Takže trochu porozumění.
Robievam guláš z hovädzieho mäsa s fazuľou, ale zo srdca ma nenapadlo...páči sa mi preto tvoj receptík.
Recept mám nachystaný k vložení už od konce ledna....
martina 72: taky se mi zdá,že tam vidím něco navíc