Postup přípravy
Krok 1: Těsto na ciabattu zamícháme s vodou a olejem dle návodu na obalu, necháme vykynout a rozdělíme na 48 ks.
Krok 2: Do formy na mufiny dáme kuličku těsta, šikmo položíme plátek klobásy, kousek rajčete bez slupky a semínek, a půlku kapary. Přiložíme další kuličku z těsta a nahoru kostičku sýra, dobře přimáčkneme a necháme půl hodiny překynout.
Krok 3: Pečeme v rozpálené troubě na 200°C přibližně 10 minut, při pečení dejte na dno trouby pekáček s vodou.
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ciabatky plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2mr
Moje poznámka
Ciabatky plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2mr
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 47 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 53 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Tématické fráze:
mufiny - 12ks,
plnene pecivo z chleboveho testa,
pečivo ciabata,
jak upéct chleba v přírodě,
ciabata v domácí pekárně,
mufiny lidl,
forma na muffiny 24 ks,
formy na plněné pečivo,
formy ma plněné pečivo,
složení chlebové směsi ciabata,
těsto na ciabatky,
ciabata s tuňákem,
co jsou ciabatky,
recepty od kadlíka,
lidl - kapary,
chléb ciabata,
forma na mufiny 24ks,
forma na muffiny 24ks,
pikantní slané pečivo,
plněné slané pečivo
Komentáře (21)
stále je to o tých veterných mlynoch...
Body pro mě osobně nejsou vodítkem, podle kterého bych si vybírala, co uvařím.
A okrem toho - jednoducho povedané - s veternými mlynmi nemá zmysel bojovať...