Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 003 kJ / 1 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,53 g |
Tuky | 55,08 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 20,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwQJ
Moje poznámka
Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwQJ
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 3 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 3 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 8 hodinami
Tématické fráze:
nakládaná roštěná,
artyčok recepty,
nakládaný artyčok,
nakládané artyčoky,
náhrada parmazánu,
nakládané artyčoky recept,
parmazan náhrada,
artyčoky,
pecorino a jeho náhrada,
pecorino a jeho náhrada,
nakládané artyčoky recepty,
náhrada za parmazán,
artyčok nakládaný,
parmezán kaufland,
parmská šunka recepty,
artyčok recept,
artyčoky recepty,
artyčok,
vaření roštěná,
parmezán v kauflandu
Suroviny:
roštěná hovězí,
šunka parmská,
nakládané artyčoky,
sýr parmazán strouhaný,
směs nakládací křehké maso,
česnek sušený,
petrželka hladkolistá,
olej olivový,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (26)
To je můj způsob udržování se při rozumných dávkách jídla a pochutnání si zároveň.