Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 736 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,68 g |
Tuky | 8,91 g |
Vláknina | 12,05 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 52,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placičky z krůtího masa a zeleniny /co zůstalo od víkendu/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zw7v
Moje poznámka
Placičky z krůtího masa a zeleniny /co zůstalo od víkendu/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zw7v
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 9 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 13 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 25 minutami
Pečená švestková povidla
Anche před 45 minutami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 1 hodinou
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 2 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 7 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 9 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 10 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 10 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit z krutiho masa,
co uvarit z krutihi,
co se zbytky krůtího masa,
co uvařit bez masa,
zbytky krůtího masa,
placičky ze zbytku masa,
co z krutího masa,
recepty z krůtího masa,
placičky z vařeného masa,
co s krutího masa,
placky z krůtího masa,
zbytky z krůtího masa,
zbytky pecene kruty,
kruti na zelenini,
co se zbytky pecene kruty,
vařené krůtí maso,
krůtí se sosem,
krůtí maso na zelenině,
recepty krutí maso,
zeleninove placičky recept
Suroviny:
maso krůtí,
brokolice,
hlíva ústřičná,
zelenina kořenová,
vývar,
vejce,
mouka hrubá,
sůl,
pepř,
petrželka,
strouhanka
Komentáře (11)