Mini koblížky
Nejlepší koblihy jsou vždy ty čerstvé, krásně usmažené a s náplní, na které nikdo nešetřil. Ať při masopustu nebo jen, když na ně máte chuť – koblihy udělají radost úplně pokaždé.
Suroviny pro 1 dávka
cca 40 koblížků
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 589 kJ / 3 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,57 g |
Tuky | 80,75 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 561,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mini koblížky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Yg0
Moje poznámka
Mini koblížky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Yg0
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 1 hodinou
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 3 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 3 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 4 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 4 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 4 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 5 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 6 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 6 hodinami
Červená řepa
radbastim před 7 hodinami
Tématické fráze:
mini koblihy,
minikoblížky,
koblížky recept,
minikoblihy,
koblížky,
rychlé mini koblížky recepty,
minikoblížky recept,
testo na mini koblizky,
tvarohové mini koblížky,
koblizky bez drozdi,
mini donuty,
recept na minidonuty,
mini koblihy recept,
recept na koblížky,
mini donuty recept,
recept na minikoblížky,
recepty.cz,
mini koblisky,
minidonuty,
recepty na koblížky bez droždí
Suroviny:
droždí čerstvé,
cukr moučkový,
mouka hladká,
mléko,
máslo,
cukr vanilkový,
žloutek,
rum,
sůl,
marmeláda,
olej
Komentáře (11)
mardosa: Nesmíš vykrajovat ostrou formičkou, je potřeba skleničkou nebo hrníčkem, aby se těsto zároveň trochu smáčklo. A marmeládu opravdu hustou. Pak by neměla vytékat