Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,93 g |
| Tuky | 29,25 g |
| Vláknina | 29,00 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 383,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavý chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRRN
Moje poznámka
Tmavý chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRRN
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 1 hodinou
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 2 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 minutami
Šunkofleky
veronika_straka před 31 minutami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 1 hodinou
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 3 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 4 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 5 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 7 hodinami
Tématické fráze:
tmavý domácí chléb recept,
tmavý chléb z domácí pekárny,
domácí tmavý chléb,
tmavy chleba z domaci pekarny,
tmavý chléb domácí pekárna,
tmavý domácí chléb,
domácí chléb tmavý,
domácí pekárna tmavý chléb,
domácí tmavý chleba,
tmavý domácí chleba,
recept na domácí tmavý chléb,
toustový chleba z pekárny,
tmavý toustový chléb z domácí pekárny,
tmavý chléb v domácí pekárně,
recepty na domácí tmavý chléb,
domácí chleba tmavý,
domácí pekárna recepty tmavý chléb,
mouka do domácí pekárny,
tmavý chleba v domácí pekárně,
domací chleba z tmavé mouky
Suroviny:
voda,
sůl,
mléko sušené,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
droždí sušené
Komentáře (6)