Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 933 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,52 g |
Tuky | 62,11 g |
Vláknina | 8,92 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 107,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá krémová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYMP
Moje poznámka
Bílá krémová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYMP
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 3 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 14 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 minutami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 24 minutami
Brynzové halušky
ok1cmj236 před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
sidonie před 1 hodinou
Květák smažený v troubě
RaeRea před 1 hodinou
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 3 hodinami
Domácí langoše
Mummy46 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
vela900 před 3 hodinami
Tématické fráze:
bílá česnečka,
krémová česnečka,
kremova cesnacka,
česnačka,
cesnecka se smetanou,
krémová česnečka a video,
česnečka kremova,
bila cesnecka recept,
cesnecka bila,
krémová česnečka s pečeným česnekem,
recepty bílá česnečka,
kremova česnečka s bramborem,
kremova cesnecka recept,
recept na bilou cesnecku,
recepty krémová česnečka,
bílá česneková polévka,
jednoduchá krémová česnečka,
bílá česneška,
česnačka krémová,
kremová česnečka bez smetany
Suroviny:
brambory,
máslo,
mouka hladká,
česnek,
mléko,
smetana ke šlehání,
sůl,
podravka
Komentáře (12)
Proto že jsme ,,česnekoví,, tak jej dáváme až na závěr, kdy je vše uvařené, aby česnéček prostě vynikl a tak tam kraloval a né byl někde daleko v pozadí a vyvyřený. ALE TO JE VĚC KAŽDÉHO.
Jen přidám naši nejoblíbenější : česnek (množství podle chuti) utřít se solí, dát tam syrové vajíčko a zalít dobrým vařícím vývarem (zeleninový, nebo masový- nikoliv masoxový) , . Potom to rozšlehat a potom dát nahoru lžičku domácího sádla. A pak zase podle chuti dát tam osmažené kostečky chleba. Případně lehounce ozdobit petželkou. A pak už jen .... eňo ňuňo mlask.
,,toš teda tak,,
Špagi, k večeři jsem dojídala zbytek a přidala libeček, jak navrhuješ... Ale bohužel, není to ono... Hodilo to chuť nějak moc do polévkova, skoro "masoxova"... Jediné, co nepřekáží, ale občerství chuť, je hladkolistá petrželka.
Isuš, nech si nerušeně chutnat a těším se na nějaký ten obrázek z tvé dílny...