Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 094 kJ / 1 935 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,72 g |
| Tuky | 116,77 g |
| Vláknina | 33,34 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 181,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zámecké brambory od Oty Jiráka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElXN
Moje poznámka
Zámecké brambory od Oty Jiráka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElXN
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 4 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 32 minutami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 40 minutami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 2 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 3 hodinami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 3 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 4 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 4 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 6 hodinami
Tématické fráze:
top recepty grilované brambory se slaninou,
brambory recepty,
recepty z brambor,
zámecké brambory příloha,
zámecké brambory-recept,
přílohy z brambor,
recepty brambory,
zamecke recepty,
pečené zámecké brambory,
pečené zámecké brambory,
brambory recept,
dobroty od oty,
zámecké pečené brambory,
grilovaný pangacius,
priloha zamecke brambory,
smetanové brambory přiloha,
recepty na brambory,
brambory se smetanou,
druhy brambor,
dobroty z brambor
Suroviny:
brambory,
slanina anglická,
olej olivový,
cibule,
česnek,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
máslo,
olej olivový
Komentáře (12)
Pokud jde o množství omastku - já měla hodně libovou anglickou a ta cibulka se téměř neměla na čem opékat, tak jsem dala trochu olovového oleje (mrkni na moje fotky - v ničem to neplave). Máslem to vymazávám, protože z toho smaltu to jinak musím seškrabávat nožem
A co se smetany týče - klidně můžeš dát šlehačku, bude to ale ještě o řád tučnější. Nám to chutná s 11% zakysankou.
Jani R. - pošli jim tam zeťáka s tou jeho restaurací
Také je vám líto, že už nedávají prima vařečku