Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 492 kJ / 1 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,84 g |
| Tuky | 90,06 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 373 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté maso vložíme do studené vody, osolíme a zvolna přivedeme k varu.
Krok 2: Odebereme vznikající "šum", přidáme svazek libečku, cibuli (vcelku, zbavenou vnější "slupky"), česnek, pepř a při mírném varu "táhneme" cca 2 hodiny (po hodině odstraníme libeček, cibuli a česnek).
Krok 3: Přidáme kořenovou zeleninu a necháme další půlhoďku lehce probublat.
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vymazlená polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmo5
Moje poznámka
Vymazlená polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmo5
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 18 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 3 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 5 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 5 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 5 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 5 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 6 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 7 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 7 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 7 hodinami
Tématické fráze:
polévka consomé,
consomé,
polévka consomé recept,
polévka conzumé,
vymazlená čočková polévka,
sum v polevce,
conzumé,
recept na hovězí consomé,
polévka conzomé,
šum z polévky,
polévka consummé,
šum na rybí polévce,
polévka comsome,
šum na polevce,
recept vznikající česneku polívku,
šum na polévce,
recept comsome,
hov. polévka recept,
sum z rybi polévky,
hov.žebra
Suroviny:
žebro hovězí,
korpus,
kosti uzené,
sůl,
mrkev,
celer,
petržel,
libeček,
cibule,
česnek,
pepř,
voda
Komentáře (7)