Salát Gargano

mattahaj Kuchařka: mattahaj

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Saláty 6 názorů

Suroviny

100 g Eidamu
150 g jemného salámu nebo točeného salámu
150-200 g salátové okurky
100 g sterilované kapie
100 g sterilovaných kozích rohů (nemusí být)
1 cibule
1 lžíce oleje
pepř
(sladkokyselý nálev buď udělaný nebo ze sklenice z kozích rohů nebo pokud máte v lednici otevřené sterilované okurky)
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny nakrájíme na nudličky, přidáme kapii, kozí rohy na nudličky bez semínek a promícháme.

  2. Směs opepříme, přidáme trochu vody ze sklenice od kozích rohů a lžíci oleje. Necháme odležet nejlépe do druhého dne. Podáváme s pečivem.

Poznámka

Neměla jsem doma jemný salám tak jsem ho vyzkoušela se šunkou, je také dobrý, ale z jemného salámu je mnohem lepší.

Tento salát jde udělat i bez salámu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Salát Gargano

Tématické fráze: salát z točeného salámu nudličky gargano salát z jemného salamu kuřecí nudličky gargano salát ze salámu salát z tčenéh salámu salát z točenýho salámu salát z točeného salat s jemneho salamu jemny salam salat salát z točeného salámu salát z peki

Zapomněl/a jsem heslo