Nadívané žampiony
Velké žampiony plněné špenátovou směsí jsou skvělým tipem na lehký oběd, večeři nebo elegantní předkrm. Šťavnaté houby, jemný špenát a sýr tvoří lahodnou kombinaci, kterou si oblíbí i ti, kdo běžně zeleninu příliš nevyhledávají.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P674
Moje poznámka
Nadívané žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P674
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 3 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 9 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 10 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 17 minutami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 4 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 4 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 4 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 7 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 8 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 9 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 9 hodinami
Tématické fráze:
nadívané žampiony,
nadivane zampiony recept,
žampiony nadívané,
recept na nadívané žampiony,
nadivany zampiony,
nadivany zampiony,
recepty nadivane zampiony,
nadivané žampiony recepty,
nadívaný žampion,
recepty se žampiony,
staré žampiony,
recept nadívané žampiony,
žampiony recepty,
nadívané žampiony,
nadivne žampiony,
recepty žampiony nadívané,
nadívané zapečené žampiony,
žampion nadívaný,
nadívané žapiony,
nadivana zampiony
Suroviny:
žampióny,
špenát mražený,
cibule,
česnek,
sýr feta,
sůl,
koření provensálské,
olej
Komentáře (12)