Nadívané žampiony
Velké žampiony plněné špenátovou směsí jsou skvělým tipem na lehký oběd, večeři nebo elegantní předkrm. Šťavnaté houby, jemný špenát a sýr tvoří lahodnou kombinaci, kterou si oblíbí i ti, kdo běžně zeleninu příliš nevyhledávají.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P674
Moje poznámka
Nadívané žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P674
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 26 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 27 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 29 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
nadívané žampiony,
nadivane zampiony recept,
žampiony nadívané,
recept na nadívané žampiony,
nadivany zampiony,
nadivany zampiony,
recepty nadivane zampiony,
nadivané žampiony recepty,
nadívaný žampion,
recepty se žampiony,
staré žampiony,
recept nadívané žampiony,
žampiony recepty,
nadívané žampiony,
nadivne žampiony,
recepty žampiony nadívané,
nadívané zapečené žampiony,
žampion nadívaný,
nadívané žapiony,
nadivana zampiony
Suroviny:
žampióny,
špenát mražený,
cibule,
česnek,
sýr feta,
sůl,
koření provensálské,
olej
Komentáře (12)