Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 065 kJ / 1 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,36 g |
Tuky | 150,56 g |
Vláknina | 7,67 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 5,68 g |
Sůl | 14,12 g |
Sacharidy | 37,13 g |
Postup přípravy
Hodí se pečivo, rýže, já jsem měla nové brambory.
Zveřejněno 9. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá vepřová játra na slanině a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA8P
Moje poznámka
Rychlá vepřová játra na slanině a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA8P
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho restovat játra,
vepřová játra na slanině,
vepřová játra,
vepřová játra recepty,
restování jater,
játra na rychlo,
vepřová játra recept,
jak dlouho restovat vepřová játra,
vepřové játra na slanině,
recepty z vepřových jater,
restování vepřových jater,
hovězí játra jako minutka,
vepřová játra na cibulce a slanině,
játra ve slanině,
rychlé plátky z vepřových jater,
restovani jatra,
rychlá játrová omáčka,
vepřové játra obalena v mouce,
jatra obed,
jak dlouho restovat vepřové
Suroviny:
játra vepřová,
slanina uzená,
cibule,
sušená bazalka,
semínka sezamová,
omáčka sojová,
bujón zeleninový,
voda,
mouka hladká,
libeček
Komentáře (13)
Jani ty jako Luboš,ten než by snědl brambor,tak to tlačil raději s rohlíkem
Děkuji za komentář i bodíky