Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí láska

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 187 kJ /
523 kcal
Bílkoviny96,50 g
Tuky12,50 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 7,73 g
Sůl18,50 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Býčí žlázy omyjeme a nakrájíme na menší kolečka. Dáme je do misky a nasypeme na ně grilovací koření a pořádně je ze všech stran obalíme. Takto upravené je ještě obalíme ve strouhance a poklademe na olejem vymazaný pekáček vedle sebe. Krok 2: Ještě trochu pokapeme olejem, přiklopíme druhým pekáčkem a dáme do vyhřáté trouby na 220°C a přiklopené pečeme 15 minut, potom odklopíme a pečeme ještě 15 minut, popřípadě i více, podle toho, jakou mají barvu. Musí být tmavě hnědá.

Zveřejněno 31. 5. 2011

Poznámka autorky JanaDorazinova

Tento recept je přesnou obdobou tady toho receptu..

http://www.toprecepty.cz/recept/15124-pecena-drube...

Jsem přesvědčená, že opět narazím na lidi typu.."fuj tajbl", ale nijak mne to neuráží. Já sama hledala na internetu nějakou variantu, jak žlázy upravit a snad nejvíce tady toho i díky Cathleen máme my.

Vařila i fotila Pejli. U mne zásoby býčích žláz došly! :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Býčí láska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0AYL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Býčí láska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0AYL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (60)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Iriska: že, baby jedny..:-D

Jana Remkova: Jani, tak tos mě potěšila :-K Tetelím se blahem :-8

srettka: no, vidím a čtu! :-D

No holky, to bych neřekla, že vás jedny koule tak pobaví. :-D:-D:-D:-D

Jana Remkova:já se tedy nesměju,naopak,já soucítím:-/:-D

Irisko, díky moc za vyzkoušení, to je přesně to, z čeho já mám mnohem větší radost, než z bodů;-) Dovolila jsem si tvé foto umístit jako hlavní;-)
Stret a rebi, to je srandy kopec, co?:-D:-D:-D Mám popsaného půl emailu! :-D

rebeka:má drahá, jimá mě strach:-O pozřela jsi dneska ovsa či co?? že řehtáš?:-O kdybys nááhodou začala i frkat, tak ať ti dá syr rebekus ohlávku,jistota je jistota:-))
p.s. a s těma kulema..moc se netlem, s batohem pod pasem moc parády pak nenaděláš:-))

srettka:já už nemůžu:-D:-D:-D já se tu uřehtám:-D:-D:-D:yes::yes:
Jani,promiň:-8:-8 ale aspoň budeš míti veselý recept:-D:-D:-D

rebeka:tak mu naroste:-! teda narostou:-!:-! a jako vodní melouny:-!:-!:-! a jááá!! bych se teda se štyrma melounama tahat rozhodně nechtěla:-S
p.s. kucí bejkatý, kdo nekoulí s námi, koulí proti nám:-!:-))

srettka::-D:-D a jaký trest stihne ženské pokolení,kteréžto takovou okrasou neráčel býti obdařen:-O:-?:-D:-D:-D

srettka:šreti:-D:-D:-D:yes:

srettka::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

rebeka:svatá pravda matko rebeko:-S ještě ani prvně nezkusil a už má sáček prázdný,strašný život:-((...od mládi býti zván volem?? není to proti přikázání?? že ne?? toť ode dneška nebude desatero přikázání, ale jedenáctero:-S
11-té přikázání...nepozřeš kulí druhých (měj v úctě varlata ostatních,sic ty tvoje ti za trest do velikosti vodního melounu narostou a nebo narostou tam, kde jich nikdá nebylo):-))
p.s. tímto vyhlašuji stranu na ochranu býčích sáčků:yes:

Iriska:šmárjá:-O:-O ty to máš hezkéé:-8:-K:yes:
počkej ..srettka..ta ti dá:-D:-D:-D takový malý a už ho zbaví ozdoby:-8:-D:-D:-D

Tématické fráze:
kravské vemeno, jak upravit býčí žlázy, vemeno recepty, vemena, býčí koule, hovězí vemeno recept, kravske vemeno recept, jak vařit kravské vemeno, býčí žlázy na grilu, vemeno recept, řízky z vemene, býčí žlázy recepty, recepty byci zlazy, býčí koule recept, recept na býčí koule, řízek z kravského vemene, rizky z kravskeho vemene, vařit vemeno, kravske vemeno recepty, recepty na kravske vemeno

Suroviny:
býčí žláza, koření grilovací, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu