Suroviny
Porce: hodně
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 812 kJ / 3 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,32 g |
Tuky | 136,43 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 887 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 387,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vyšleháme si sníh z bílků s troškou soli, potom ušleháme žloutky s cukrem, přidáme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh.
Krok 2: Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
Krok 3: Uvaříme 1 pudink a nalijeme na těsto a upečeme.
Krok 4: Vychladlou buchtu potřeme 1 ušlehanou šlehačkou s trochou moučkového cukru a zakysankou a posypeme strouhanou čokoládou nebo grankem.
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vojtíkovy oblíbené řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y66V
Moje poznámka
Vojtíkovy oblíbené řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y66V
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 1 hodinou
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 4 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 4 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 4 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 4 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
řezy na plech nejnovější recepty,
výborný nadýchaný piškotový řez,
oblíbené řezy,
nadychané řezy,
nadychane rezy se slehackou,
nadychany piškot,
trio řezy,
řezy s čerstvými jahodami,
oblíbené buchty,
nadýchaný kakaový piškot,
piškotové řezy na plech,
nadýchaný řez,
vyborné řezy na plech,
nadýchané jahodové řezy,
oblíbené buchty na plech,
řezy na plech,
nadychanayrez,
oblíbené řezy na plech,
nadýchaný piškot na plech,
nadýchaný pudink
Suroviny:
žloutek,
cukr,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
bílek,
mléko,
pudink,
šlehačka,
smetana zakysaná,
čokoláda
Komentáře (11)
Ani Tvůj nezklamal a piškot byl pěkně nadýchaný.
Pudink jsem udělala ale z celého litru mléka, protože mám odzkoušeno, že z 1/2 l se na celém plechu pudink téměř ztratí.
Dala jsem na Tvé rady (viz Poznámka) a přidala jsem čerstvé maliny a bylo to výborné
recept ukládám a brzy vyzkouším