Suroviny
Porce: přes celý velký pekáč
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 330 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,84 g |
Tuky | 37,79 g |
Vláknina | 24,70 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmwg
Moje poznámka
Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmwg
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 2 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 3 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 4 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 8 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso s brokolicí,
maso v listovém těstě,
mail propertyprachar.com loc:cz,
mlete maso v teste,
strudl z mleteho masa,
mail noemail.com.br loc:cz,
mlete maso s rozmarýnem,
maso v těstě,
slaný štrůdl s brokolicí,
zapekane maso v listovem teste,
maso na rozmarýnu,
brokolice mleté maso,
štrudl s brokolicí,
recept slaný listový závin s brokolicí,
recepty na mleté maso s brokolicí,
listove testo,mlete maso,
mlety maso v listovim teste,
mleté maso v lístkovém těstě,
recepty z listového těsta a mletého masa,
mlete maso s listovymtestem recept
Suroviny:
míchané mleté maso,
brokolice,
cibule,
těsto listové,
vejce,
strouhanka,
rozmarýn,
koření grilovací,
pažitka,
olej,
sůl
Komentáře (22)
za 2)že to není vysušený, je to krásně vlhký
3) listové těsto se nerozpadá, pěkně drží a je vláčné, ne chroupavé- ona ta voda stejně steče na dno pekáčku a udělá tu šťávu. Šlo by to jistě i bez polévání, ale mohlo by se to zezdola spálit, protože listové těsto je hotové za chvíli a atdy se musí nechat déle, aby se to masíčko dobře propeklo! Neboj, neudělá to nic, co by tomuto jídlu vadilo, naopak
V recepte Bibinka listové cesto polieva štvrť litrom vody, čo ma udivilo. Potom sa už asi varí, alebo aký proces je to? Nezdá sa mi, že by potom naskočilo a lístkovalo...Pozri si recept bližšie.