Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí rolka TMK

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min tepelná úprava)

20. 1. 2014 11:59

Suroviny

Porce: Podle počtu kuřecích stehen .

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kdo používá teploměr, který se píchne do pečeného, je ve výhodě. Jinak musí odhadnout dle trouby a zkušeností. je možnost více variant plňky: 1. jen játra, 2. jen žampiony, 3. játra + žampiony.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Vaclav Fronek

21. 1. 2014 08:54

hosta: Omlouvám sem . Na fotce je PŘEKEC !!! Nevím zda by to šlo přehodit. A vykošťování je opravdu problém , ale v pořadu TV slov.televize to dělá šéfkuchař i s vysvětlením. Já přiznávám, že jedno stehno jsem vykostil a dvě jsem koupil vykoštěné.

Jana Pá

20. 1. 2014 17:55

teda to vypadá velice:-p, ráda vyzkouším, ale mám stejný problém jako Jarda K. - vykostit maso, to je má noční "můra":-(, holt se budu muset doučit, nebo to někdo udělá za mou osobu, že Vašku ?
Já ti pošlu několik kuřátek a ty vrátíš takové krásné pláty k naplnění, co ?;-):-D, ale k receptu je :yes::-p

tejaja

20. 1. 2014 16:17

Vašku, plnené rolky a rolády máme veľmi radi, ale s toustovým chlebom som ešte nerobila, stálo by to za vyskúšanie ;-):yes:

Dajda

20. 1. 2014 15:50

jarda Kadic: V některých masnách nebo spíše prodejnách drůbeže prodávají už vykostěné kuře nebo Vám roládu udalají na přání. Kdysi jsem kuře vykosťovala sama, teď už jsem díky aktivitám prodejen líná. Pokud byste se do tohoe někdy pustil, tak je lepší začínat se zmraženým, ale již napolo rozmrzlým kuřetem, jde to docela dobře od kostí.;-)
Dělám kuře s různými náplněmi, tuhle určitě vyzkouším taky. Vypadá lálákavě.:yes:

ruzena

20. 1. 2014 14:13

Vašku,tak toto se ti moc povedlo:yes::yes::-K vypadá to zajímavě:-))určitě vyzkouším:yes::-))

Olinka5555

20. 1. 2014 13:48

Krásné:yes::yes::yes:

hosta

20. 1. 2014 13:46

Vašíků - ať je toto Tajemství Mojí Kuchyně podle názvu:-)) nebo Kuchyně Mojí Tajemství:-)) podle fotky, jsem ráda, že jsi nám je odhalil - hezké:yes:

Dana61

20. 1. 2014 13:32

rolky jedna báseň:yes::-D

Anna Kocikova

20. 1. 2014 13:25

Vašíku,to se Ti vážně povedlo:-*Já bych si pochutnala:-p+3:yes:
Nechceš dát jednu samostatnou fotku jako hlavní;-)Na tom řezu vypadá rolka báječně:-K

jarda Kadic

20. 1. 2014 12:42

Vašku,máš to moc pěkně naaranžováno.Něco podobného teda také vařím,ale já si na to kupuju kuřecí stehenni řízky protože pokud bych to měl sám vykostit,tak to bych asi byl vykosťen spíš já a stehna by byla netknutá:-)):-)):-))

zizala

20. 1. 2014 12:34

Jo, tak tohle jo :-p:yes:

Masula

20. 1. 2014 12:32

Vypadá to moc dobře;-),hned bych se zakousla:-)):-)):yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci rolka recepty kuřecí rolka kuřecí rolka recept recept kuřecí rolka kuřecí rolka, recept kuřecí rolka, recept rolky z kuřecí ve slanine rolka.cz kuřecí rolka uzená kuřecí rolka krůtí stehno vykoštěné podle šéfkuchařů kureci rolka se zeleninou a žampiony kuřecí stehenní rolka recept na kureci rolky rolka z kuřecích stehen rolka skurecich stehen kureci rolka na zampionech žampionová rolka kuřecí stehna s játry a žampiony rolka kuřecí recept

Suroviny: stehno kuřecí, chléb toustový, vejce, mléko, máslo, petrželka zelená, játra kuřecí, žampióny, česnek, sůl, pepř, ořech muškátový, slanina anglická, máslo, bylinky, alobal

TopRecepty.cz

Kuřecí rolka TMK

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oK9A