Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso+brambory v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7mP
Moje poznámka
Maso+brambory v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7mP
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nivová omáčka
PetrM před 23 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 30 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 31 minutami
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 34 minutami
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 43 minutami
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 50 minutami
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 1 hodinou
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 2 hodinami
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 2 hodinami
Tématické fráze:
maso s brambory v alobalu,
maso v alobalu,
vepřové maso s brambory v alobalu,
maso a brambory v alobalu,
kuřecí maso s bramborem v alobalu,
kuřecí maso s brambory v alobalu,
pecene maso v alobalu s bramborami,
vepřové maso s bramborem v alobalu,
maso, v alobalu,
maso v alobalu s brambory,
maso s bramborem v alobalu,
kuřecí maso v alobalu,
maso s bramborami v alobalu,
maso pecene v alobalu,
pečené maso s brambory v alobalu,
brambory v alobalu,
brambory s masem v alobalu,
recepty do 30 kc,
pečene maso v alobalu s bramborem,
vepřové maso v alobalu s brambory
Suroviny:
brambory,
sůl,
majoránka,
maso vepřové,
sýr niva,
Komentáře (8)
Jen si nejsem jistá tou kombinací majoránky a plísňového sýra, ale hlavně doba pečení a teploty u majoránky. Mně to na majoránku přijde, že musí pak být hořká